Radio 2 bovenaan in nieuwste luistercijfers

De nieuwe luistercijfers zijn vandaag bekend gemaakt. Radio 2 is de nieuwe marktleider. Door de Top 2000 staat Radio 2 weer bovenaan. De zender krijgt er in de laatste meetperiode van 2014 maar liefst 3,9 procent marktaandeel bij en komt uit op 12,7 procent.

Sky Radio, 3FM en Radio 538 delen de tweede plaats met 10,3 procent. Vergeleken met de vorige meetperiode dalen vooral Q-music en Radio 538 veel. Als we een terug gaan naar 2013, valt dit jaar vooral de daling van 3FM, Radio Veronica en de Regionale Omroepen op.

Het complete overzicht van de luistercijfers vind je hier.

Lees ook:Radio 538 onbetwiste nummer 1
Lees ook:Luistercijfers juli – augustus 2010: Radio 538 nog steeds aan kop
Lees ook:Radio 538 fier bovenaan in nieuwe luistercijfers
Lees ook:Luistercijfers maart – april 2011: 538 heeft nieuw luisterrecord
Lees ook:Luistercijfers augustus – september 2010: publiek regionaal daalt, Q-music en Radio 2 stijgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>