Luistercijfers juli – augustus 2013: Radio 10 wint marktaandeel

Vandaag zijn de luistercijfers gepubliceerd door het Nationaal LuisterOnderzoek (NLO). In deze luistercijfers is te zien dat de 4 grootste zenders van het land behoorlijk marktaandeel verliezen. Q-music zat de laatste tijd in een opwaartse spiraal, maar loopt nu toch weer iets terug. Radio 10, dat sinds een week weer op FM is was één van de grote winnaars. Opvallend, want tijdens deze meting zaten ze nog niet op FM. Ook Radio 1 zit in de lift, maar dat kan ook komen door Radio Tour de France.  Bij lees meer vind je alle luistercijfers van deze periode.Radio 10 laat weten blij te zijn met de nieuwe luistercijfers. Algemeen Directeur Carlo de Boer van Radio 10: “Met deze luistercijfers kunnen we ons geen betere start wensen met Radio 10. We zijn nog maar net terug op FM en nu al schieten de luistercijfers fors omhoog. Eigenlijk kan dat ook niet anders, want wie luistert er nou niet graag naar Madonna, Michael Jackson, Robbie Williams, Lionel Richie maar ook ABBA, Tina Turner en UB 40. De comeback van Radio 10 is nu al geslaagd en we gaan er de komende jaren flink tegenaan om Radio 10 verder te laten groeien!”

(klik op ‘vorige’ of ‘jaar’ om naar die periode te gaan)

 

Lees ook:Dance Classics Request maakt plaats voor eerbetoon Michael Jackson
Lees ook:Michael Jackson Memorial Mix op Q-music
Lees ook:Gerard Ekdom schuift aan bij Michael Jackson-herdenking
Lees ook:Sky Radio zoekt de ultieme Michael Jackson hit
Lees ook:Michael Jackson hits non-stop op Radio 10 Gold

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>