Luistercijfers mei – juni 2013: 3FM, Q-music en Sky Radio winnaars

Vandaag zijn de luistercijfers gepubliceerd door het Nationaal LuisterOnderzoek (NLO). In deze luistercijfers is te zien dat 3FM en Sky Radio steeds dichter bij 538 in de buurt komen. Toch is het percentage van 538 in vergelijking met een maand eerder gestegen. Het percentage van Radio 10 Gold is hetzelfde gebleven, maar de verwachting is – uiteraard – dat deze gaat stijgen nu de zender vanaf september weer op FM te horen is. De grote winnaars deze maand zijn 3FM (+0,3 tov vorige maand), Q-music (+1,2 tov vorig jaar) en Sky Radio (+1,8 tov vorig jaar). Bij lees meer vind je alle luistercijfers van deze periode.

100%NL laat weten blij te zijn met de nieuwe luistercijfers. Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL; “Deze zomer kan niet meer stuk. Afgelopen vrijdag zijn we begonnen met onze tweede radiozender en hebben we bekend gemaakt dat we Radio 10 terug op FM brengen. En vandaag stijgt het marktaandeel van 100% NL lekker door met 10% in vergelijking met vorig jaar. Met 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL overal te horen deze zomer.”

(klik op ‘vorige’ of ‘jaar’ om naar die periode te gaan)

Lees ook:Radio 538 fier bovenaan in nieuwe luistercijfers
Lees ook:Radio 2 bovenaan in luistercijfers
Lees ook:Radio 1: ‘Voetbal en verkiezingen brengen winst’
Lees ook:Luistercijfers radio april – mei 2010: 100% NL en SLAM!FM in de plus
Lees ook:Luistercijfers radio mei – juni 2010: 3FM tweede zender

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>