Luistercijfers april – mei 2013: 538, Sky Radio en 3FM winnen

Vandaag zijn de luistercijfers gepubliceerd door het Nationaal LuisterOnderzoek (NLO). De bekende top 3 Sky Radio, 538 en 3FM winnen ten opzichte van vorige maand. Dit gaat ten koste van Radio 2 (-0.7%) en Q-music (-0.6%). Toch is de echte grote winnaar dit kwartaal Sky Radio, ondanks dat ze het nog moeten doen met een tweede positie, winnen ze ten opzichte van een jaar eerder 1,5%. 538 daalt daarentegen met 0,8% wanneer je kijkt naar een jaar eerder. Bij lees meer vind je alle luistercijfers van deze periode.

(klik op ‘vorige’ of ‘jaar’ om naar die periode te gaan)

Reacties van radiozenders op de luistercijfers:

538: ’538 staat inmiddels al weer geruime tijd op zijn vaste nummer 1 positie. Met dit keer als hoogtepunt dat het radiostation flink is gestegen in zijn marktaandeel. Met 10,9% versterkt het station zijn marktleiderpositie en mag zich wederom het populairste radiostation van Nederland noemen. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van de maanden april en mei 2013 die NLO RAB/Intomart GfK vanmorgen publiceerde.’

Lees ook:’3FM absolute nummer 1 in jongerendoelgroep’
Lees ook:Luistercijfers radio dec/jan: Radio 2 flikt het tóch
Lees ook:Luistercijfers radio januari-februari: Radio 538 terug aan kop
Lees ook:Luistercijfers februari – maart: Q-music grootste winnaar
Lees ook:Luistercijfers radio feb/mrt: Radio 538 weer nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>