Luistercijfers juli – augustus 2010: Radio 538 nog steeds aan kop

Intomart Gfk heeft donderdag de nieuwe luistercijfers bekendgemaakt van de periode juli – augustus. Radio 538 is nog steeds marktleider met 10,3%. De afstand tussen de nummers een en twee blijft gelijk, want Radio 3FM verliest ook één tiende procent en staat nu op 9,7%. Radio 2 is gestegen met 0.1 procent naar 9.0% en staat op de derde plaats. De grote winnaar van deze periode zijn de regionale omroepen. Het aandeel van deze groep is gestegen met 0,6 procent.

De grote verliezer van deze periode is Q-Music. Het station zag het aandeel dalen met 0,6 procent tot 6,2% marktaandeel. Ook Radio Veronica levert 0,2% in en 100%NL 0,3%. Verder zijn er weinig veranderingen te zien. De meeste station verliezen of winnen één tiende procent of blijven gelijk.

(klik op ‘vorige’ of ‘jaar’ om naar die periode te gaan)

Lees ook:Luistercijfers radio september-oktober 2008
Lees ook:Luistercijfers mrt/apr: Weinig verschuivingen
Lees ook:Luistercijfers radio oktober-november 2009
Lees ook:Luistercijfers radio februari-maart 2010
Lees ook:Luistercijfers radio juni – juli 2010: 3FM zit 538 op de hielen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>