Jeroen van Inkel wereldwijd in de bioscoop

Het klinkt als een grap. En misschien krijg je door deze titel het idee dat van Inkel als actieheld op het witte doek verschijnt in de nieuwste Rocky film. Nee dat is het allemaal niet. Jeroen van Inkel blijft namelijk zichzelf en is te horen in de nieuwste One Direction film.

Een paar weken geleden had Jeroen van Inkel een interview op Q-music met Niall Horan, één van de bandleden van One Direction. Dit interview komt nu dus in de film. Ook de nieuwe sidekick van de middagshow Eva Koreman is te zien in deze film.

Jeroen reageert enthousiast: “Ik had dit totaal niet verwacht! In Van Inkel in de Middag hebben we altijd spraakmakende gasten. Dat nu een fragment uit één van deze interviews wereldwijd te zien is, vind ik fantastisch. Ik ben echt supertrots!”

One Direction werkt op zichzelf al als een vrouwenmagneet. Maar ook Jeroen van Inkel deed/doet (streep weg wat niet van toepassing is) het goed bij de vrouwen. Misschien dat de gemiddelde leeftijd van het publiek in de zaal wat omhoog gaat door de acte de présence van van Inkel.

Lees ook:Jeroen van Inkel boos over degradatie
Lees ook:‘Omdat je met Q-music spreekt, doos!’
Lees ook:Jeroen van Inkel gaat hele straten wakker toeteren
Lees ook:Jeroen van Inkel blijft nog even bij Q-Music
Lees ook:Vanmidag gaat Jeroen van Inkel de pot op!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>