Ferry Maat moet stoppen met de Soulshow

Iedere donderdagavond tussen 22:00 en 23:00 maakte Ferry Maat tot nu toe zijn programma De Soulshow. Dit populaire radioprogramma op Sublime FM trekt iedere week veel luisteraars naar de zender. Vanavond heeft Maat onverwachts bekend gemaakt dat de radiozender stopt met zijn special tussen 22:00 – 23:00.

Sublime FM stopt met de special van Maat en in de plaats van zijn programma komen er twee nieuwe programma’s bij vanaf 1 september. Ferry Maat is teleurgesteld laat hij weten op zijn social-media. “De enige programma’s die iets toe konden voegen aan.. ja aan wat eigenlijk.”

Na het bekendmaking van dit nieuws werd er gelijk begonnen met speculeren. Zo menen veel mensen dat Ferry Maat nu de overstap gaat maken naar Radio 10, wat mij nogal een logische stap lijkt nu de zender weer een landelijke FM-frequentie krijgt.

Twee maanden geleden stopte Candy Dulfer al met haar special bij de zender.

Volgende week is de laatste Soulshow te horen op Sublime FM.

Lees ook:Ferry Maat in het verkeerde tijdperk geboren
Lees ook:Ferry Maat slaat aan het podcasten
Lees ook:Jij bepaalt de 100 beste Soulshow-classics
Lees ook:Ferry Maat viert Soulshow-feest bij Radio Veronica
Lees ook:De allerlaatste Soulshow van Ferry Maat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>