Rick in de Morgen vanaf de Nijmeegse Vierdaagse

Vanochtend kwam voor de laatste keer de uitzending van Rick in de Morgen vanuit de studio in Naarden van Radio Veronica. Althans, voor deze week dan. Vanaf morgen zendt het programma uit vanaf de Nijmeegse Vierdaagse. Simpel weg gaat Rick van Velthuysen lekker radio maken, terwijl duizenden anderen keihard aan het zwoegen zijn voor al die kilometers die de vierdaagse kent.

Naast het kijken naar de deelnemers gaan Rick van Velthuysen en zijn team ook op zoek naar interessante deelnemers, nemen een kijkje achter de schermen bij de EHBO en praten met de mannen van de Landmacht. Ook proberen ze de lopers naar de eindstreep te helpen, maar het kan ook zomaar zijn dat ze mensen laten afhaken, want voor de loper die stopt hebben ze een ontspannen reis in de aanbieding!

Dus mocht je nog op vakantie willen, en doe je mee aan de Vierdaagse, dan kan het maar zo zijn dat je in plaats van een vaantje aan het eind van de wandeling een vliegticket krijgt van Radio Veronica.

Lees ook:KXradio live bij laatste dag Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Giel Beelen live bij Nijmeegse Vierdaagse
Lees ook:Rick in de Morgen komt met een carnavalshit (audio)
Lees ook:John Molenaar stopt bij Rick in de Morgen
Lees ook:WeekendRick terug op de Nederlandse radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>