Wild!FM komt definitief terug

Vorige maand werd al duidelijk dat er waarschijnlijk een doorstart komt van Wild!FM. Vandaag is bekend geworden dat dit nu definitief het geval is. Het station is overgenomen door een vastgoedondernemer. Met deze overname gaat er wel het één en ander veranderen bij het station.

Na het faillissement werden er geen gepresenteerde programma’s meer uitgezonden. Nu het station is gered komen er weer dj’s op het station. Ook zal Koen van Tijn de managementfunctie overnemen van Dave Leusink. Koen van Tijn was in 2004 één van de oprichters van het regionale station en is deze week voor het laatst te horen op Radio Decibel. Hij zal naast zijn managementfunctie ook een programma gaan maken op Wild!FM.

Wie er verder terugkomen is nog niet officieel naar buiten gebracht. Wel is duidelijk dat de ochtendshow met Anthony Timmers en Dyantha Brooks terugkomt.

 

Lees ook:Eline LaCroix met zwangerschapsverlof
Lees ook:Q-music krijgt gratis analyse van Wild FM-baas
Lees ook:Wild FM schrikt van plannen Radio Noord-Holland
Lees ook:Quote van de Week – 38 | 2006
Lees ook:“Ochtend-dj’s zijn gelijkwaardig”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>