Radio 6 live vanaf North Sea Jazz

Met de verwachte temperaturen komend weekend gaan de bezoekers van het North Sea Jazz festival het nog warm krijgen. Dit weekend komen duizenden mensen af op het festival in Ahoy. Voor de liefhebbers van soul en jazz die er helaas niet bij kunnen zijn omdat ze al een vakantie hebben geboekt, kunnen nu thuis ook genieten van de ruim 160 optredens bij Radio 6.

Op 12, 13 en 14 juli komt Radio 6 Soul & Jazz live vanaf het North Sea Jazz festival in Rotterdam. Drie dagen lang zendt de zender uit vanaf het festival in Ahoy. Luisteraars horen de hoogtepunten van de ruim 160 optredens, interviews met bezoekers en artiesten en unieke studiosessies.

Muzikale grootheden als Sting, Santana, John Legend, Bobby Womack treden op tijdens het festival. Maar ook opkomende artiesten als Lianne La Havas en Radio 6 Soul & Jazz talent Tim Wes zullen acte de présence geven.

De uitzending begint op vrijdag om 14.00 uur, op zaterdag en zondag om 12.00 uur. Via de Radio 6 website en het digitale kanaal Cultura24 volgen luisteraars alles wat in de Radio 6 studio gebeurt in beeld en geluid. Op Radio6.nl zijn complete concerten in audio en video te zien en te beluisteren, evenals  concertverslagen, concertfoto’s, festivalvideo’s en fragmenten van interviews en sessies van artiesten in de Radio 6 studio.

Lees ook:Radio 6 dit weekend vanaf North Sea Jazz
Lees ook:Glazen studio uitzendplek voor Radio 6 tijdens North Sea Jazz
Lees ook:Radio 6 live vanaf North Sea Jazz 2009
Lees ook:Kyteman’s Hip Hop Orkest donderdag op Radio 6
Lees ook:North Sea Jazz 2009 ook op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>