Bert Haandrikman krijgt een dagelijkse show op Radio 2

Bert Haandrikman gaat vanaf september een nieuw radioprogramma maken op Radio 2 in de avond: Helemaal Haandrikman. Het is het eerste radioprogramma van de nieuwe fusie-omroep KRO/NCRV. Met het verdwijnen van het programma Halverwege krijgt de fusie-omroep nu de totale avond van Radio 2 tussen 16.00 – 22.00.

KRO-mediadirecteur Taco Rijssemus is blij met het nieuwe radioprogramma. ‘Met dit nieuwe programma gaan we van Radio 2 een nog sterkere zender maken. Bert Haandrikman heeft de afgelopen jaren laten zien een veelzijdige en enthousiaste radiomaker te zijn, die als geen ander in staat is om er een wervelende radioshow van te maken.’

NCRV-radiomanager Gerard Oonk: “De KRO en NCRV hebben de ambitie om ook op de radio een grote rol te spelen. We willen veel mensen bereiken en prachtige programma’s van hoge kwaliteit maken. Radio 2 is voor ons een belangrijke zender. We zorgen vanaf 1 september voor een sterk opgebouwde avond met toppresentatoren als Bert Kranenbarg, Bert Haandrikman en Stefan Stasse. Ik ben er blij mee.”

Voor presentator Bert Haandrikman een droom die uitkomt: ‘Een dagelijkse radioshow, op zo’n geweldig tijdstip. Daar droomde ik als klein jongetje al van. Dat was wat ik wilde. En dat gaat nu gebeuren. Helemaal Haandrikman wordt het ideale programma voor tijdens de autorit naar huis, de avondmaaltijd en de afwas!’

Omdat Bert Haandrikman nu van het weekend naar de dag komt is er ruimte in het weekend. Daar zal een nieuw NCRV-programma komen van Sander Guis.

Helemaal Haandrikman, KRO-NCRV Radio 2, vanaf 2 september, maandag t/m vrijdag 18.00-20.00 uur

Foto: KRO

Lees ook:Is dit het nieuwe weekend van Radio 2?
Lees ook:Wouter van der Goes naar Radio 2
Lees ook:Nieuw actualiteitenprogramma vanaf 2014 op Radio 1
Lees ook:Prem vindt Radio 1 een slechte zender
Lees ook:Sander Guis nieuwe presentator ‘Bring It On!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>