100% NL drie dagen live vanaf het Disney Magic cruiseschip

Even geen aardappelen ‘s avonds eten. Ook gewoon rustig kunnen roddelen in je eigen taal zonder dat mensen uit een ander land het door hebben, dat is toch wel vakantie. Maar voor de Nederlanders die deze week op het Disney Magic cruiseschip zitten wacht een aparte verrassing: Nederland komt gewoon achter je aan. 100%NL zendt vanaf woensdag namelijk drie dagen live uit vanaf het cruiseschip.

Het imposante 294 meter lange oceaanschip van de Disney Cruise Line vaart dan door de Spaanse mediterrane wateren. Vanaf aanstaande woensdag 10 juli wordt de studio van 100% NL drie dagen verplaatst.

100%NL dj Robert Feller zal verslag doen van de dingen die te doen zijn op het cruiseschip. De talloze zwembaden, het entertainment team en andere zomerse activiteiten die op het schip worden georganiseerd.

Een unieke gebeurtenis want nog niet eerder kwam er een radioprogramma van 100%NL vanaf een cruiseschip. En met Mickey, zijn vrienden en Robert Feller in zijn zomerse zwembroek wordt het 100% Zomer op 100% NL.

100% NL vanaf de Disney Magic. Vanaf komende woensdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 13.00 met Robert Feller.

Lees ook:Waar is die DJ gebleven?
Lees ook:Opmerkelijke uitspraken van Caz!-PD Robert Feller
Lees ook:100% NL 100 minuten op Strandfestival ZAND
Lees ook:Zonnige hitlijst voor alle lokalen en internetradio
Lees ook:Jan Smit en Damaru op één in de Zomerse 50

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>