Radio 4 brengt Zomeravondconcerten

Deze zomer hoef je even niet het huis uit voor live optredens vanaf verschillende klassieke muziekfestivals. Thuis op het terras, op de fiets of in de auto kun je binnenkort gaan luisteren naar Zomeravondconcerten op Radio 4.

Iedere avond brengt Radio 4 de komende twee maanden een reeks van Zomeravondconcerten. Op de agenda staat klassieke muziek vanaf de BBC Proms, Bayreuther Festspiele, Robeco Summer Nights, Festival Oude Muziek en het Delft Chamber Music Festival.

De Radio 4 Zomeravondconcerten worden dagelijks rond 20.00 uur (op zaterdagen vanaf 19.00 uur) uitgezonden en duren tot 23.00 uur. Zondag 30 juni trapt Radio 4 af met de Robeco Summer Nights live vanuit het Concertgebouw: Brahms’ Dubbelconcert met Liza Ferschtman en het Radio Filharmonisch Orkest. Op zondag 1 september sluiten de Zomeravondconcerten af met een concert vanaf het Festival Oude Muziek.

De complete programmering van Zomeravondconcerten en festivals waar Radio 4 te vinden zal zijn kun je vinden op de website van Radio 4.

Lees ook:Zwoele zomeravonden opgefleurd met concertreeks
Lees ook:Kamermuziekfestival en Proms live op Radio 4
Lees ook:3FM Serious Summer live vanaf de festivals
Lees ook:Radio 6 Soul & Jazz dit weekend vanaf The Hague Jazz en Festival Mundial
Lees ook:North Sea Jazz 2010 te volgen op Radio 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>