Andermans Veren zendt 95 beste kleinkunstnummers uit

Vanaf aanstaande maandag tot en met 29 augustus zendt het AVRO-radioprogramma Andermans Veren voor de eerste keer op Radio 5 Nostalgia de Kleinkunstlijst uit. Samensteller/presentator Kick van der Veer heeft deze lijst met de 95 beste tracks samengesteld.

Natuurlijk bevat de Kleinkunstlijst veel moois uit het verleden, maar ook recenter repertoire van onder anderen Claudia de Breij, Liedjes, conferences, sketches, oud en jong, man en vrouw, grappig en ontroerend… Van der Veer zorgt ervoor dat de lijst zeer gevarieerd is. Zo eindigt de Kleinkunstlijst op een droefgeestige wijze met ‘Het te late einde’ van Maarten van Roozendaal.

De luisteraars die nog nummers missen, kunnen voor de uitzending van vrijdag 30 augustus van 10.00 tot 12.00 uur – een extra lange Andermans Veren – hun favoriete tracks opgeven. Zij kunnen dit doen door een bericht te plaatsen op het nieuwe gastenboek op de  website. Kick van der Veer draait de gevraagde nummers dan alsnog.

De volledige lijst kun je nu al bekijken op de website van Andermans Veren.

Lees ook:15 Jaar Andermans Veren
Lees ook:Radiostations herdenken dit weekeinde Robert Long
Lees ook:Stemmen voor Musical Top 50 op Radio 2 van start
Lees ook:Radio 2 brengt eerbetoon aan Hans Dorrestijn
Lees ook:Kink FM zoekt 1400 beste nummers ooit gemaakt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>