SLAM!FM helpt werkzoekenden aan een baan

SLAM!FM is gisteren gestart met een actie om jongeren aan een baan te helpen. De hoge (jeugd) werkloosheid zorgt bij veel mensen voor veel zorgen, en omdat de jeugd de toekomst heeft SLAM!FM besloten om een handje te gaan helpen. Deze hele week gaat het station werkzoekenden aan een baan helpen. Elke dag krijgt één kandidaat de kans om zichzelf te promoten bij werkgevers. Ook schuiven er bekende gasten aan in het programma De Avondploeg.

Gisteren was voormalig Tweede Kamerlid en ambassadeur van aanpak jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk samen met algemeen directeur 538 Groep Jan-Willem Brüggenwirth te gast. Vandaag is dat FNC Jong jobcoach Jacky Driessen. Op woensdag recruiter Jasmijn Koets en donderdag Florentine Ouborg.

Door de hoge werkloosheid zijn veel jongeren op zoek naar een baan. SLAM!FM heeft tientallen mails binnen gekregen van werklozen om aan een baan te komen. Toch hebben ze er maar vijf kunnen selecteren die deze week de kans krijgen om zich te promoten. Hij of zij mag aanschuiven als sidekick van deejays van het station en is ook te zien in After School op SLAM!TV.

Voor de jongeren die niet kunnen worden geholpen geeft SLAM elke dag tussen 11.00 en 12.00 sollicitatietips. Jij kunt ook vragen stellen die dan worden behandeld via twitter: @slamfm.

Lees ook:Werken.FM helpt werklozen aan een baan
Lees ook:SLAM!FM zoekt nieuw DJ-talent op Studie Beurs
Lees ook:Dag van de Arbeid: Radio 538 helpt luisteraars aan werk
Lees ook:Slam!FM start DJ contest
Lees ook:“SLAM!TV is geen reactie op lancering TMF Radio”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>