Hotradio Hits voorlopig niet terug in Apeldoorn en Arnhem

De regionale zender Hotradio Hits komt voorlopig niet terug in Apeldoorn en Arnhem, dat heeft de rechter vorige week bepaald. Hotradio Hits, dat de zenders van Hotradio (TVI) huurde voerde een werkelijke strijd met de zendgemachtigde TVI die ook 2 etherzenders op dezelfde frequentie aan had gezet.

De 2 zenders stoorden zo op elkaar dat ze allebei nauwelijks beluisterbaar waren. Hotradio mocht blijven uitzenden en Hotradio Hits moest de uitzendingen staken, ondanks dat er een duidelijke productieovereenkomst was. Daarop besloot Hotradio Hits een voorlopige voorziening aan te vragen, maar die werd afgewezen.

Hotradio Hits blijft wel gewoon via internet te beluisteren in in Twente op 90.0 FM.

Lees ook:Ruzie tussen HotRadio-stations om frequenties in Gelderland
Lees ook:20e Verjaardag eerste commerciƫle radiozender in Nederland
Lees ook:Kijk in de Vegte glijdt op autoband van skibaan (filmpje)
Lees ook:Poll: Hoe moet de regionale commerciƫle radio op de schop?
Lees ook:Achtergronden: Dossier RTL FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>