Tineke de Nooij live vanuit Museum RockArt

Het is volgende week de Week van de Jaren 60 op Radio 5 Nostalgia. Speciaal hiervoor verlaat Tineke de Nooij de studio in Hilversum en gaat haar programma de TinekeShow vanuit museum RockArt haar programma presenteren.

‘1, 2, 3 … 7, 8, 9, Tiennekee!’ is sinds september 2010 weer terug op de radio. Voor Omroep Max maakt zij dagelijks haar radioshow op Radio 5 Nostalgia.

Radio 5 Nostalgia staat van 17 tot en met 21 juni een week lang in het teken van de jaren zestig. Vijf dagen lang worden evergreens uit dit decennium gedraaid. Op vrijdag 21 juni draait “De Top 200 van de Jaren 60″, gekozen door de luisteraars. De uitzending vanuit Museum RockArt op 20 juni is van 16.00 tot 18.00 uur en is  door publiek bij te wonen. De entree is 5 euro. Het museum is die middag vanaf 13.00 uur geopend.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland.

© Foto: Omroep MAX – Mike Roelofs

Lees ook:Week van de jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:‘Week van de Nostalgie’ op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Een week lang Evergreens uit de jaren 60 op Radio 5
Lees ook:Muziek uit de oorlogsjaren op Radio 5
Lees ook:Radio 5 Nostalgia viert 5-jarig bestaan met veel muziek

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tineke de Nooij live vanuit Museum RockArt

  1. awraham meijers

    Nee, luisteren naar Tineke de Nooij doe ik écht niet. Toevallig onlangs wel, vanwege de hits uit de jaren 60. Ik verbaasde mij toen opnieuw over de populariteit die deze vrouw kennelijk geniet. Ik heb namelijk nooit een presentatrice gehoord die zo ongeïnteresseerd is als die De Nooij. Jezus, dat mens sleept overal haar tijd bij radio Veronica er aan de haren bij. Ik stel me voor dat een man/vrouw tijdens een radiogesprek met De Nooij plotseling een hartaanval krijgt. “O mijn God, Tineke; ik krijg een hartaanval…”. De Nooij: (na een schor keelgeluid of is het een lach?)”Ha, dat doet me denken aan Radio Veronica toen een collega ook plotseling dood ging (schor gehinnik)
    Zijn er al plannen om die De Nooij met pensioen te sturen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>