3FM live vanaf Pinkpop

Dit weekend is het weer tijd voor Pinkpop. Drie dagen lang zendt 3FM rechtstreeks uit vanaf het festivalterrein in Landgraaf. Op deze manier kun je, ook als je er niet bij bent, toch op de hoogte blijven van alle hoogtepunten. En deze 44ste editie staan er nogal wat hoogtepunten op het programma..

Op 14, 15 en 16 juni beklimmen grote namen als Queens of the Stone Age, The Script, Ben Howard, Thirty Seconds To Mars, Handsome Poets en Douwe Bob de Pinkpop podia. The Killers, Kings of Leon en Green Day sluiten iedere dag Mainstage af.

Op 3FM horen luisteraars de highlights van de beste live acts, de meest exclusieve optredens, interviews en sfeerimpressies vanaf het festivalterrein. In de 3FM studio pal naast de Mainstage komen artiesten als Kensington, Alt-J, Triggerfinger, The Script, Will and the People, Andy Burrows en Miles Kane langs voor interviews en unieke studiosessies. Daarnaast doet 3FM verslag van een Meet & Greet met Queens of the Stone Age.

De radio-uitzendingen zijn ook te volgen via 101.tv. Het complete programma van Pinkpop vind je op de website van 3FM.

Het worden lege studio’s bij de publieke omroep want ook FunX doet die drie dagen lang verslag van Rotterdam Unlimited.

Lees ook:3FM pinksterweekend live vanaf Pinkpop
Lees ook:Finale-optredens Pinkpop 2009 op televisie
Lees ook:Pinkpop 2010 live op 3FM
Lees ook:Pinkpop 2009 live op 3FM
Lees ook:Lowlands komend weekend uitgebreid op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>