OhrFunk.de komt met muziek rondom het huwelijk

Ohrfunk.de, misschien heb je er nog nooit van gehoord. Toch besteden wij op dit blog al langere tijd aandacht aan dit initiatief. Het is namelijk een internetradiostation dat is opgericht door blinde en slechtziende programmamakers. Regelmatig komt het station met een hitlijst. Deze keer popsongs die allemaal gaan over het huwelijk en bruiloften.

Er bestaan veel popsongs die gaan over huwelijk en bruiloft. Het is makkelijk om daaruit een uitzending van 2 uur samen te stellen vol met zoetsappige liedjes. Maar zo zijn ze niet getrouwd bij Ohrfunk.de. Net als bij een geslaagde bruiloft is hieraan een lange voorbereiding vooraf gegaan. Ze zijn niet alleen op zoek gegaan naar bijzondere liedjes over een heterohuwelijk maar ook over een homohuwelijk. Het mag natuurlijk niet te zoetsappig klinken.

“Das Ohrlabor-Nonstop”” is iedere vrijdagavond van 22:00 tot 0:00 uur te horen en wordt op zaterdagmiddag van 14:05 tot 16:00 uur herhaald.

Lees ook:Musik aus der Schwebebahn bij Ohrfunk.de
Lees ook:Met oud en nieuw: Der Knallroom bij Ohrfunk.de
Lees ook:Bijzondere marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Wederom marathonuitzending op Ohrfunk
Lees ook:Vanavond weer Der Ballroom bij Ohrfunk.de

1 Reacties // Reageer

One thought on “OhrFunk.de komt met muziek rondom het huwelijk

  1. Jeroen Ploeger

    Hoi Dominic,

    Bedankt voor het plaatsen van mijn bericht. Even voor de duidelijkheid: Deze is geen hitlijst. Je zult merken dat ik er een paar volslagen onbekende tracks bij heb gedaan.

    We zenden overigens wel eens oude hitlijsten uit, af en toe zelfs een oude Nederlandse Top 40, compleet met de Radiorebus en de bekende begintune en jingles maarwel in het Duits gepresenteerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>