BLØF neemt Oeuvre Award 100%NL in ontvangst

BLØF stond ruim 20 jaar geleden voor het eerst op het podium, en volgens radiozender 100%NL reden genoeg om een award uit te reiken aan de Zeeuwse mannen. 

21 albums, 34 hits en nog steeds uitverkochte zalen, voor veel bands een onhaalbare droom, voor BLØF de werkelijkheid.  De band werd blij verrast tijdens het speciale ‘Dichterbij dan Ooit’-concert door zangeres Glennis Grace die de speciale oeuvre award uit mocht reiken.

Programmadirecteur van 100%NL Roland Snoeijer: “Je kan je de Nederlandse popmuziek niet voorstellen zonder BLØF. En 100% NL zou 100% NL niet kunnen zijn zonder BLØF. De band maakt liedjes die je weten te raken, met teksten die aankomen. Over vreugde, over verdriet, over het leven. Nummers die je ook nog eens hard wil meezingen. Het is hoog tijd dat 100% NL namens onze luisteraars BLØF daar eens goed voor bedankt”.”

Het is de vierde keer dat 100% NL een Oeuvre Award uitreikt. Eerder ontvingen Rene Froger, Paul de Leeuw en Jan Smit de popprijs.

Lees ook:Paul de Leeuw ontvangt 100% NL Oeuvre Award
Lees ook:De Top 60 van Frits op KX
Lees ook:Handsome Poets wint 3FM Serious Talent Award 2011
Lees ook:Willeke Alberti week op NPO Radio 5
Lees ook:Kane draagt TMF Award op aan Wessel van Diepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>