Radio 5 Nostalgia een week in het teken van de Jaren 60

Binnenkort kunnen de luisteraars van Radio 5 genieten van een week geniten van muziek uit lang vervlogen tijden. De zender gaat namelijk terug in de tijd en staat een hele week lang in het teken van de Jaren 60. Dit betekent niet alleen maar muziek en evergreens uit die jaren, maar ook nieuws uit die tijd.

De week van de Jaren 60 begint op maandag 17 juni en duurt tot en met 21 juni.

Wanneer je als zender je muziekformat een week aanpast, kan een toplijst niet uitblijven. Daarom komt de zender met de Top 200 van de Jaren 60. Vanaf 10 juni kunnen luisteraars van Radio 5 Nostalgia stemmen op de platen die na al die jaren nog steeds bij zijn gebleven.

Als afsluiting van de week, wordt op vrijdag 21 juni de Jaren 60 Top 200 uitgezonden.

Lees ook:Tineke de Nooij live vanuit Museum RockArt
Lees ook:Radio 5 Nostalgia viert 5-jarig bestaan met veel muziek
Lees ook:‘Week van de Nostalgie’ op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Week van de Jaren 70 trekt 700.000 luisteraars
Lees ook:Week van de Jaren 70 op Radio 5 Nostalgia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>