BNR geeft Humberto Tan een sportprogramma

Nadat Humberto Tan een paar maanden geleden is gestopt met de ochtendshow op BNR, werd al gesproken over een nieuw radioprogramma voor Tan op de zender. Hier nu meer bekend over. Humberto Tan presenteert vanaf zaterdag 1 juni het nieuwe sportprogramma BNR Sportzaken.

Humberto Tan is uiteraard blij met deze nieuwe klus en wil zich gaan onderscheiden van andere sportprogramma’s. ”Sportprestaties zijn inspirerend, maar wat kunnen we nou echt van sporters en hun prestaties leren? En hoe kunnen we bijvoorbeeld de focus van topsporters toepassen in het bedrijfsleven? Op die vragen zoek ik in BNR Sportzaken het antwoord”

Het programma gaat over ambitie, carrières, sponsoring, leven na de sport en nog meer zaken die met sport te maken hebben. Dus niet over sportuitslagen en de vrouw van, maar over de sport en de sporter zelf.

“Sport is een wezenlijk onderdeel van het nieuws. Een echte nieuwszender moet ook een sportprogramma hebben, dat komt er nu.” aldus hoofdredacteur BNR, Sjors Fröhlich.

BNR Sportzaken is vanaf zaterdag 1 juni iedere week te beluisteren tussen 12:00 en 13:00 op BNR Nieuwsradio.

Lees ook:Humberto Tan krijgt een sportprogramma op BNR
Lees ook:BNR start met nieuwe programmering
Lees ook:Humberto Tan nieuwe presentator bij BNR Nieuwsradio
Lees ook:Humberto Tan neemt emotioneel afscheid van ochtendshow BNR
Lees ook:Humberto Tan blijft mogelijk bij BNR

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>