3FM Serious Request 2014 in Haarlem, in 2015 in Heerlen

Het Glazen Huis staat in 2014 op de Grote Markt in Haarlem. In 2015 staat 3FM voor de twaalfde editie van 3FM Serious Request met het Glazen Huis in Heerlen. Dit maakte 3FM zendermanager Wilbert Mutsaers zojuist bekend in de Coen & Sander Show. 3FM jock Giel Beelen verraste als trotse inwoner van Haarlem de burgemeester met het nieuws.

‘We zijn erg gelukkig met de samenwerking met Haarlem en Heerlen voor 3FM Serious Request. In 2014 staat het Glazen Huis op de Grote Markt in Haarlem en in 2015 op het Pancratiusplein in Heerlen. Hiermee doen we zowel voor het eerst de provincie Noord-Holland als de provincie Limburg aan. De voorbereidingen voor 3FM Serious Request voor dit jaar in Leeuwarden zijn inmiddels in volle gang.’ Aldus Wilbert Mutsaers, zendermanager van 3FM.

In 2012 stond het Glazen Huis in Enschede. De actie bracht toen in totaal een recordbedrag van € 12.251.667,- euro op om wereldwijde babysterfte terug te dringen. Met deze opbrengst werd de totaalopbrengst van 100 miljoen euro overschreden van alle internationale Glazen Huizen in 9 jaar. 3FM Serious Request 2012 bereikte een recordaantal van 12,1 miljoen Nederlanders van 10 jaar en ouder via radio, tv, online en mobiel. In 2013 staat het Glazen Huis in Leeuwarden. De stille ramp waar dit jaar aandacht voor wordt gevraagd, maakt 3FM binnenkort bekend.

Lees ook:Al duizenden acties opgestart voor 3FM Serious Request
Lees ook:Glazen Huis in 2012 in Enschede
Lees ook:Serious Request 2014 in Haarlem, Heerlen of Roermond-Weert
Lees ook:WOW! Eindstand Glazen Huis 2009: 7.113.447 euro
Lees ook:Houtplein in Haarlem decor eindfeest SR14

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>