Tom van ‘t Hek vanmiddag voor het laatst op Radio 1

Nadat Humberto Tan een paar maanden geleden stopte met de ochtendshow op BNR moest er worden gezocht naar een geschikte vervanger. Een maand geleden werd die vervanger gevonden in Tom van ‘t Hek, die nu op Radio 1 presenteert voor de NOS. Vanmiddag presenteert van ‘t Hek voor het laatst op Radio 1.

Afgelopen vrijdag nam Tom van ‘t Hek al afscheid van het NOS Radio 1 Journaal. Als afscheidscadeau kreeg hij van presentatoren Lara Rense en Marcel Oosten een wekker. Want wie een ochtendshow presenteert, moet vroeg op staan. Op die wekker kun je een eigen wekboodschap opnemen. Rense en Oosten hadden alvast de eerste wekboodschap ingesproken: “Tom lieverd, opstaan. De concurrentie is al lang wakker hoor!”

Vanmiddag presenteert hij voor het laatst het programma Langs de Lijn.

De eerste uitzending van van ‘t Hek op BNR is maandag 3 juni.

[NOS]

Lees ook:Vast presentatieduo voor het NOS Radio 1 Journaal
Lees ook:Lara Rense stapt over van Wereldomroep naar Radio 1
Lees ook:Ochtendshow in het weekend voor Frank Dane
Lees ook:Beelen, Tan en Evers over onbijtradio en vroeg opstaan bij BNR
Lees ook:Martin Morero presenteert ochtendshow op 100%NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>