538-dj Jeroen Nieuwenhuize in vakjury Eurovisie Songfestival

Je kunt het songfestival niet gemist hebben gisteren, ruim 5,9 miljoen kijkers zagen Anouk op het songfestival optreden met het liedje ‘Birds’. Anouk eindigde uiteindelijk als negende na het optellen van de publieksstemmen en de punten van de vakjury. De vakjury mag normaal gesproken pas bekend worden gemaakt ná het songfestival. Alleen door een verspreking van de namen door Radio 2-dj Daniel Dekker, moest het songfestival op zoek naar vervanging. Daniel Dekker zei per ongeluk dat Cornald Maas en Eric van Tijn in de jury zaten van het songfestival. Eén van die vervangers werd gevonden in Top 40-presentator Jeroen Nieuwenhuize.

Dit vertelde oud-jurylid Cornald Maas die, ondanks dat hij niet meer in de jury zat, wel de punten mocht uitdelen voor Nederland.

De namen van de vakjury moeten geheim blijven om omkoping te voorkomen. Naast Jeroen Nieuwenhuize zaten ook André de Raaff (die ook Maas en van Tijn verving), Carlo Boszhard, Kim-Lian van der Meij en Nance Coolen in de jury.

Lees ook:TROS Gouden Uren staat in het teken van het Eurovisie Songfestival
Lees ook:Daniël Dekker in vakjury Songfestival
Lees ook:Opium maakt overstap van radio naar tv
Lees ook:De Gouden Uren uit Moskou
Lees ook:Gouden Uren stopt defintief

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>