Overzicht april 2013: Meest gelezen berichten

Op televisie heb je de dagelijkse kijkcijfers, op radio de maandelijkse luistercijfers en wij hebben de bezoekersaantallen. Welke berichten scoorden bij jou, de lezer van RadioActive, in april? Lees snel verder, de vijf meest gelezen berichten van april.

5: Q-hotel is geopend [Fotoverslag]
Een maand geleden begon het Q-hotel. Drie weekenden lang konden luisteraars een kamer winnen in het Krasnapolsky Hotel in Amsterdam. Wij waren bij de start van het eerste weekend en maakte er een verslag van.

4: Afscheidsspeech Beatrix op Radio 1
Op 29 april werd op Radio 1 de afscheidsspeech van Koningin Beatrix uitgezonden. De toespraak was niet live, maar was eerder opgenomen op Paleis Huis Ten Bosch.

3: Mattie & Wietze draaien Koningslied 13x als statement
‘Totdat de baas belt, gaan we het Koningslied draaien,’ aldus Q-dj’s Mattie en Wietze maandagochtend. De dj’s zijn de kritiek en de ophef over het Koningslied zat en willen, met het zo vaak mogelijk draaien van het Koningslied, een nuance laten zien aan mensen.

2: Rob Trip en Herman van der Zandt presenteren Met Het Oog Op Morgen
Nadat Clairy Polak begin maart stopte met de presentatie van Met Het Oog Op Morgen op Radio 1, moest de NOS op zoek naar een nieuwe presentator. Rob Trip en Herman van der Zandt, beide nieuwslezers bij de NOS, zijn gevonden als de opvolgers van Polak.

1: Pink op één in de @Work Top 101
Op de Nationale Secretaressedag hield Sky Radio de @Work Top 101. Pink en Nate Ruess met Just Give Me A Reason stond in die lijst op de eerste plaats.

Meer overzichten:
- Meest gelezen maart 2013
- Meest gelezen februari 2013
-  Meest gelezen januari 2013

Lees ook:Rob Trip en Herman van der Zandt presenteren Met Het Oog Op Morgen
Lees ook:Koninginnedag 2013: Een overzicht
Lees ook:Mattie & Wietze draaien Koningslied 13 keer als statement
Lees ook:Headlines week 17: Koninginnedag.. Koninginnedag.. MyRadio en luistercijfers
Lees ook:Afscheidsspeech Beatrix op Radio 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>