Radio 6 Soul & Jazz komt met Oranje Lijst op Koninginnedag

Bijna de inhuldiging van de Koning, en dat betekent voor radiozenders een aanleiding om met (Oranje) toplijsten te komen. Radio 6 dus ook en viert Koninginnedag met de Oranje Lijst. Op 30 april hoor je de hele dag de beste soul en jazz hits van Nederlandse bodem.

Een dag eerder, op 29 april doen ze verslag van het Haagse ‘Life I Live’ festival. Dit festival is te beluisteren tussen 19.00 en 1.00.

Dinsdag 30 april hoort de luisteraar op Radio 6 de beste soul en jazzplaten van Nederlandse bodem met de Oranje Lijst. Artiesten als Caro Emerald, Wouter Hamel, Alain Clark, Bruut!, Janne Schra, New Cool Collective, Candy Dulfer, Rita Reys en Sabrina Starke kleuren deze dag met hun muziek van 07.00 tot 19.00 uur.

Lees ook:Sky Radio organiseert exclusieve Beachconcerten
Lees ook:Nominaties 3FM Awards bekend gemaakt
Lees ook:Nieuwe garde en gevestigde orde in de prijzen bij 3FM Awards
Lees ook:Kane en Guus Meeuwis genomineerd voor 3FM Awards
Lees ook:Caro Emerald wint Schaal van Rigter 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>