MyRadio komt met een Koningslied station

Alle commotie rondom het Koningslied is niet meer nodig. Wil je namelijk niet naar het officiele lied luisteren van John Ewbank? Dan kun je gewoon terecht bij MyRadio. Zij hebben alle serieuze en iets minder serieuze Koningsplaten verzameld en in één station samengebracht.

Door de bomen is het bos bijna niet meer te zien. André van Duin, Dries Roelvink, studenten, iedereen duikt ineens op met zijn of haar eigen Koningslied. MyRadio heeft zoveel mogelijk platen proberen te verzamelen en in één station te plaatsen. Met het makkelijke systeem van MyRadio kun je een Koningslied, mocht je het nummer niet leuk vinden, gewoon skippen.

Daarnaast kun je ieder nummer een duim omhoog of een duim omlaag geven. Een dag voor de inhuldiging maakt MyRadio bekend welke plaats de Konings-kneiter is.

MyRadio is te beluisteren via de website of via hun iPhone of Android App.

Lees ook:Carnaval 2013 vieren met MyRadio
Lees ook:MyRadio komt met een Songfestival station
Lees ook:MyRadio heeft nu jingles, die je ook kunt skippen
Lees ook:My Radio en Joop van Ende lanceren musicalradiostation
Lees ook:Alleen maar Sinterklaasliedjes op Pepernoot Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>