Tom van ’t Hek nieuwe presentator BNR ochtendshow

Er is een nieuwe presentator gevonden voor de ochtendshow van BNR Nieuwsradio die Humberto Tan, tot een maand geleden, presenteerde. Tom van ’t Hek is de nieuwe presentator geworden van de ochtendshow. Hij werkte voorheen voor de NOS op Radio 1. Hier maakte hij programma’s als Langs de Lijn, Radio Tour de France en het Radio 1 Journaal. De afgelopen maand presenteerde Rens de Jong tijdelijk de ochtendshow tussen 6.00 en 9.30.

Het duurt nog even voordat je van ’t Hek in de ochtend hoort. Zijn eerste uitzending is op maandag 3 juni. Tom van ‘t Hek: “Na lange tijd met veel plezier voor de NOS te hebben gewerkt, was dit een kans die ik niet kon laten lopen. BNR Nieuwsradio biedt mij de gelegenheid om elke dag het belangrijkste nieuwsprogramma te presenteren. Ik luisterde al veel naar BNR en heb het altijd een buitengewoon prettige en professionele zender gevonden. Ik ben blij dat ik het BNR-team kan komen versterken.”

Hoofdredacteur van BNR Nieuwsradio, Sjors Fröhlich, is blij met de nieuwe presentator. “Tom is een van de beste presentatoren van de Nederlandse radio. Hij verstaat de kunst om persoonlijkheid te combineren met journalistiek inzicht. Bovendien is het heerlijk om af en toe wat relativering te horen. Tom stond letterlijk bovenaan mijn lijstje, dus ik ben erg blij dat hij voor BNR gekozen heeft.” Fröhlich en Van ‘t Hek werkten vorig jaar samen in de Radio 1 Sportzomer. “Daar liet Tom horen dat hij van sportpresentator is uitgegroeid tot een allround nieuwspresentator”, aldus Sjors Fröhlich.

Sportpresentator

Van ‘t Hek zei bij zijn presentatie op BNR dat hij veel met sport wordt geassocieerd. Hij zal hier niet ineens afstand van nemen. “Ik word enorm met sport geassocieerd. Dat is ook logisch. Ik heb daar op allerlei manieren in gezeten. Dat is een grote passie waar ik ook niet zomaar ineens afstand van zal doen. Ik zie het ook niet als hoger en lager, maar ik heb altijd een veel bredere interesse gehad dan de hockeybal, voetbal of pingpongbal. Ik ben altijd heel breed geïnteresseerd geweest, durf ik van mezelf te zeggen. Ik doe al jaren veel congressen en dingen in allerlei branches en sectoren die ik aan elkaar praat. Dus maatschappelijk ben ik zeer geïnteresseerd. Dit is een prachtige kans die twee dingen te combineren.”

Nu van ‘t Hek is vertrokken bij de NOS moet er voor hem ook weer een vervanger komen. Het is nog niet bekend wie zijn programma’s overneemt.

Vanaf maandag 3 juni is Tom van ‘t Hek te horen als de nieuwe presentator van de ochtendshow. Tot die tijd zal Rens de Jong de ochtendshow presenteren.

Lees ook:Humberto Tan stopt met ochtendshow op BNR
Lees ook:Harm Edens nieuwe presentator BNR Mediazaken
Lees ook:BNR geeft Humberto Tan een sportprogramma
Lees ook:Sjors Fröhlich genezen van zeldzame aandoening aan stembanden
Lees ook:Humberto Tan: ‘Je moet altijd open staan voor dingen die op je pad komen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>