Haan verstoort interview Radio 1

Dieren, ze luisteren niet altijd even goed naar je. In de meeste gevallen zorgt het niet voor problemen, tenzij je net een interview geeft aan Radio 1. Een haan laat duidelijk zichzelf horen tijdens de ochtendeditie van het Radio 1 NOS Journaal. Luisteraars hadden wel meteen een extra wekker, dat is dan weer een voordeel.

Tijdens het Radio 1 NOS Journaal van zaterdag 13 april verstoort een haan het interview met Annelies Hoftijzer. Presentator Bert van Slooten is scherp. “U bent buiten in de natuur zo te horen?” Hij kan het niet laten om aan het eind van het interview nog even naar de naam van de haan te vragen. “Hij heeft geen naam, maar is wel mooi,” is het antwoord van Hoftijzer.

Wie het hardst kraait.. moet de naamloze haan gedacht hebben, want tijdens het interview laat hij nog een paar keer van zich horen.

Het fragment kun je hier beluisteren.

Met dank aan Matijn Nijhuis van kuchknop.nl. Op de SoundCloud van Kuchknop vind je nog meer leuke radiofragmenten.

Lees ook:Het Geluid van Q-music begint vandaag weer (audio)
Lees ook:Het Geluid passeert 25.000 euro, Stemband laatste week in
Lees ook:Radio 1 live bij VVD-mediacircus
Lees ook:Pinksterweekend op Radioactive
Lees ook:Quote van de Week – 22 | 2006

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>