Opium Radio live vanuit het Rijksmuseum

Het zal je niet ontgaan zijn: Het Rijksmuseum in Amsterdam gaat weer open. Morgen wordt er door de media veel aandacht besteed aan de opening van het Rijksmuseum. Ook op de radio zul je als luisteraar veel meekrijgen van de opening van het nieuwe Rijksmuseum. Opium Radio is het eerste programma dat live uit het geheel nieuwe museum uitzendt.

Aanstaande zaterdag tussen 14.30 en 16.30 uur wordt er door het radioprogramma Opium Radio live uitgezonden vanuit het Rijksmuseum. Presentator Hans Smit ontvangt in het atrium van het Rijksmuseum onder andere schrijver Thomas Ross die naar aanleiding van de heropening van het Rijksmuseum een unieke thriller schreef.

Kijk je liever naar de televisie? Zaterdag zijn er vanaf 17.00 uur verschillende programma’s te zien over het Rijksmuseum op Nederland 2.

Opium Radio is te horen op Radio 1 tussen 14.30 en 16.30.

Lees ook:Opium maakt overstap van radio naar tv
Lees ook:Shockjock Jonathan Ross weg bij BBC
Lees ook:Puur censuur: geen live radio meer voor Jonathan Ross
Lees ook:Radio 2 houdt cabaretmarathon
Lees ook:Nominatie tv-prijs voor geschorste BBC-dj

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>