Kristel van Eijk verlengt contract bij Q-music

Vorig jaar won Kristel van Eijk de Zilveren Radioster voor beste radiovrouw. Het kon dus bijna niet anders dat Q-music het contract van de dj zou verlengen. Vandaag mocht ze haar handtekening zetten onder een nieuw vast contract. Dit liet Kristel weten via twitter. Goed nieuws dus voor de luisteraars die ’s avonds naar haar ‘Late Night Show’ luisteren.

De avondshow presenteert Kristel nu ruim een jaar tussen 21.00 en 00.00. Eerder maakte ze samen met Jeroen Kijk in de Vegte en Jasper de Vries de ochtendshow. Vorig jaar namen Mattie & Wietze dat tijdstip over en verhuisde Kristel naar de avond.

Zilveren Radioster
Kristel had vandaag naast haar contractverlenging nog iets belangrijks op haar programma staan. Ze mocht namelijk lunchen met Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Jaarlijks mogen mensen die een bijzondere prestatie in hun vakgebied hebben geleverd het afgelopen jaar bij deze Koninklijke lunch zijn. Ze had het overigens nog bijna gemist omdat ze dacht dat het een grap was. Ook 3FM-dj Gerard Ekdom was bij deze lunch. Hij won vorig jaar de Zilveren Radioster voor beste radioman.

Een paar weken geleden waren we op bezoek bij Kristel van Eijk tijdens haar avondshow. Dit interview kun je binnenkort hier lezen!

‘The Late Night Show’ is iedere werkdag te beluisteren tussen 21.00 en 00.00 op Q-music.

Lees ook:Kristel van Eijk weg bij Q-music
Lees ook:Kristel van Eijk van start op Q-music
Lees ook:‘Klaarwakker Kristel’ van start op 3FM
Lees ook:Kristel van Eijk: ‘Ik miste radio maken op de dag’
Lees ook:Kristel van Eijk van 3FM naar Q-music

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kristel van Eijk verlengt contract bij Q-music

  1. Jorn

    Haha! Dat verhaal kende ik niets eens, bijna het etentje gemist…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>