Beroemde schrijver Baldacci bij Sublime FM op Utrecht Centraal

We vertelden je een paar weken geleden al dat de studio van Sublime FM de komende twee maanden op Utrecht Centraal te vinden is. Om bezoekers te trekken naar deze  locatiestudio komen er regelmatig bekende gasten langs. Bas Westerweel met zijn programma ‘Morning Mr. Radio’ mocht vanochtend bijvoorbeeld de beroemde schrijver David Baldacci interviewen, dit onder het oog van veel nieuwsgierige treinreizigers en luisteraars.

David Baldacci is in Nederland om zijn nieuwe boek ‘De Aanslag’ te promoten. Dit boek komt op 24 april uit. Daarnaast wilde hij aandacht vragen voor analfabetisme in de wereld. Voor veel fans en toevallig treinreizigers was dit reden om even stil te blijven staan bij de glazen studio op Utrecht Centraal. Van de boeken van Baldacci zijn wereldwijd ruim 40 miljoen exemplaren verkocht. Het interview met Baldacci kun je hier terugluisteren.

De komende weken houdt het station iedere week speciale themaweken. Deze week is het thema ‘Lezen en Schrijven’.

De studio van Sublime FM staat op Utrecht Centraal om de (nieuwe) naam van het station meer bekendheid te geven onder het publiek. En waar kun je dit dan beter doen dan op één van de drukste stations van Nederland!

Zelf langskomen op Utrecht Centraal kan nog tot 31 mei. Er zijn flexplekken ingericht waardoor je gewoon kunt blijven doorwerken.

Lees ook:Sublime FM zendt uit vanaf Utrecht Centraal
Lees ook:Sublime FM twee maanden live vanuit Utrecht CS
Lees ook:Headlines week 14: De Koningin, feestjes en studio’s verhuizen
Lees ook:Kerst op Radio 4
Lees ook:Eerste ochtendshow Sublime verplaatst naar volgende week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>