Wouter Kurpershoek keert terug op de radio

Wouter Kurpershoek wordt de vaste vervanger van Sven Kockelmann in Goedemorgen Nederland op Radio 1. Kurpershoek gaat presenteren voor Goedemorgen Nederland combineren met zijn werkzaamheden bij Brandpunt. Dit meldt NCRV Lunch.

‘Ik vind het erg leuk om weer gedeeltelijk naar de radio terug te gaan, omdat het mij de kans geeft om in een hoog tempo alles te vragen wat ik wil weten. Ik mag niet klagen’, zegt Kurpershoek in het radioprogramma NCRV Lunch. Kurpershoek vervangt Carl-Johan de Zwart. Kurpershoek is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de Nederlands tv. Hij was vaste correspondent van de NOS in de Verenigide Staten, presenteerde EenVandaag en werkt momenteel voor Brandpunt.

Goedemorgen Nederland wordt iedere werkdag tussen 9.30 en 10.30 uitgezonden op Radio 1

Foto: KRO

Lees ook:Agnes Jongerius, Johan Derksen en Pia Douwes presenteren Zomernachten
Lees ook:Rondom 10 voor het eerst met Ghislaine Plag
Lees ook:Audio | Erik de Zwart op Radio Veronica, bekendmaking nummer 1
Lees ook:Update: Programmering van ‘het nieuwe Radio 1′
Lees ook:Martijn de Lange beste lokale verslaggever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>