Radio Tour de France dit jaar weer op Radio 1

Radio Tour de France keert dit jaar weer terug op Radio 1. Vorig jaar werden alle sportevenementen samengevoegd tot één programma: de Radio 1 Sportzomer. Dit jaar is er maar één sportevenement, namelijk de Tour de France. Dat maakt de Radio 1 Sportzomer overbodig en dus keert Radio Tour de France weer terug.

De recente ontwikkelingen in de wielersport zijn voor de NOS aanleiding om kritisch te kijken naar de invulling en toon van Radio Tour de France. ‘We zullen qua toon en invulling nóg dichter bij de sport blijven. Overigens benaderden we het wielrennen ook heel anders dan zo’n vijf à tien jaar geleden’, zegt Maarten Nooter, hoofdredacteur van Studio Sport. Of dit betekent dat de presentatoren dan ook mee gaan doen aan de trend van wielrenners die allemaal massaal naar buiten komen met hun dopingschandaal is nog maar de vraag, maar dat zien we vanzelf wel. Misschien zitten ze dan volgend jaar wel bij het nieuwe programma van Jensen.

Het is nog onbekend wie de presentatoren worden van Radio Tour de France dit jaar.

Bron: nos.nl

Lees ook:Jurgen van den Berg presenteert Radio Tour de France
Lees ook:WK Voetbal en Tour de France maken Sportzomer compleet
Lees ook:Tour de France 2008 dagelijks te volgen op Radio 1
Lees ook:Radio 1 trekt 2,1 miljoen luisteraars tijdens Tour de France
Lees ook:NOS langer zeker van de Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>