Radio 4 live vanuit Koninklijk Concertgebouw

Het Koninklijk Concertgebouw en het Koninklijk Concertgebouworkest bestaan binnenkort 125-jaar. Reden voor een feestje dus en Radio 4 doet hier aan mee. Op 10 april zullen alle programma’s van Radio 4 te ere van het jubileum live uitgezonden worden vanuit het Koninklijk Concertgebouw.

In het Concertgebouw schuiven prominente gasten aan en zijn de hele dag live optredens van musici te horen. In de ochtend geeft Radio 4 het startschot voor een downloadactie, een muzikaal cadeau voor alle luisteraars van de klassieke zender. De dag wordt vervolgens feestelijk afgesloten met een live uitzending van het Sterrenjubileum met solisten Janine Jansen, Lang Lang en Thomas Hampson.

De live uitzending van Radio 4 begint woensdag 10 april om 7.00 uur. 

Lees ook:Downloadactie gratis podcasts groot succes
Lees ook:Jubileum Koninklijk Concertgebouworkest live op Radio 4
Lees ook:Wereldwijd belangstelling voor podcast Radio 4
Lees ook:Downloadactie Radio 4 en Avro ter ere van jubilieum
Lees ook:Johannes Passion live vanuit Concertgebouw op Radio 4

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>