Sublime FM zendt uit vanaf Utrecht Centraal

Vanaf vandaag gaat Sublime FM twee maanden uitzenden vanaf de nieuwe stationshal van Utrecht Centraal. Vanmorgen werd in het ochtendprogramma Morning Mr. Radio met Bas Westerweel rond 9.30 de studio feestelijk geopend.

Tussen 07.00 en 19.00 is de studio voor iedereen toegankelijk. Er is een loungeplek om te genieten van de muziek van Sublime FM. Ook zijn er rondetafelgesprekken met luisteraars, gasten en passanten. Belangrijk uitgangspunt voor de uitzendingen vanuit Utrecht Centraal is contact met de luisteraars door niet alleen te zenden, maar ook te ontvangen.

BRON: Facebook.com/SublimeFM

Sublime FM is een radiostation waar je jazz, soul, funk en lounge hoort. Het brengt graag positief nieuws over ontwikkelingen op het gebied van innovatie, duurzaamheid, technologie, gezondheid en cultuur.

Nog even een leuk feitje: de glazen studio van 130 vierkante meter is voor de gelegenheid ingericht door Jean Marc des Bouvrie.

Lees ook:Sublime FM twee maanden live vanuit Utrecht CS
Lees ook:Beroemde schrijver Baldacci bij Sublime FM op Utrecht Centraal
Lees ook:RTL Lounge breidt uit met radiozender
Lees ook:Eerste ochtendshow Sublime verplaatst naar volgende week
Lees ook:Headlines week 14: De Koningin, feestjes en studio’s verhuizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>