Headlines week 13: Boze vrouwen, naakt presenteren en baby’s

De afgelopen week stond vooral in het teken van boze vrouwen, naakt presenteren en baby’s. Zo waren alle radiovrouwen boos over de uitspraken van Kees Toering, besloten Paul Rabbering en Sofie van den Enk voor de radio uit de kleren te gaan en kreeg Q-dj Patricia van Liemt er een dochtertje bij. Lees snel verder… het weekoverzicht van week 12.

Op maandag waren alle radiovrouwen boos over de uitspraken van Kees Toering. De zendermanager van Radio 2 beweert namelijk dat vrouwen helemaal niet geschikt zijn voor de radio en het echt een typisch jongensberoep is. Dat had Kees Toering niet hardop moeten zeggen, want via twitter liet de hele vrouwelijke radiowereld weten het er absoluut niet mee eens te zijn.

Dinsdag werd Radio 1 verslaggever Theo Verbruggen bekogeld met stenen bij woonwagenkamp St. Michielsgestel. Hij werd niet geraakt, maar Verbruggen laat het er niet bij zitten. Via twitter deed hij een oproep om de freelance fotograaf te vinden die foto’s maakte tijdens het incident. ‘Eventueel voor aangifte politie.’

Woensdag ging Patricia van Liemt onder het mes. Nee, niet vanwege een neuscorrectie of borstvergroting. De Q-dj kreeg een keizersnede. Ze beviel van haar tweede dochtertje genaamd ‘Pheadra’. Een paar dagen eerder werd Jan-Willem Roodbeen voor de derde keer vader. Ook hij kreeg een tweede dochtertje, maar noemde haar ‘Suze’.

Op donderdag vond Radio 2 het wel eens tijd voor een andere kleur. In april is het ‘Oranjemaand’ op de zender. Uiteraard wordt er hard gewerkt aan het Officiële Koningslied en ook de luisteraars mogen meedoen. Binnenkort kan je in één zin beschrijven hoe je droom voor het land eruit ziet en wie weet belandt jouw zin dan wel in één van de coupletten van het echte Koningslied.

Op vrijdag nieuws over Classic FM. Presentator Jos Kuijer kan bijna niet meer wachten. Aanstaande dinsdag begint namelijk zijn nieuwe nieuwsshow op Classic FM. Tussen 07.00 en 09.00 hoor je uiteraard klassieke muziek, maar nu wordt de luisteraar ook bijgepraat over actuele ontwikkelingen. Classic FM gaat namelijk samenwerken met de Telegraaf en zal de nieuwe nieuwsshow rechtstreeks vanaf de Telegraafredactie uitzenden.

Tot zo ver: de headlines van deze week. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste radionieuws? Volg ons dan op twitterfacebook of bookmark ons!

RadioActive headlines archief:
Week 12: Luistercijfers, tijdelijke vervangers en aandoeningen
Week 11: Boze luisteraars, Edwin Evers en NPO
Week 10: Vrouwen, Awards en vertrekkende presentatoren
Week 8: Luistercijfers, Ouevrijprijs, en de Zwarte Lijst
Week 7: Radiodag, dronken en Valentijnsdag

Lees ook:Vrouwelijke radiowereld boos over uitspraken Kees Toering
Lees ook:Q-dj Patrica van Liemt bevalt van tweede dochter
Lees ook:Patricia van Liemt schrijft column voor Glamour Blog
Lees ook:Kees Toering, Radio 2: ‘Radiopresentator is een echt jongensberoep’
Lees ook:Vrouwelijke dj’s nemen Q-music over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>