MyRadio heeft nu jingles, die je ook kunt skippen

Het online radiostation MyRadio van de Sky Radio Group heeft sinds kort singles. En voor wie bekend is met MyRadio: ook de jingles kan je skippen.

MyRadio is een bijzonder radiostation. Het radiostation past zich namelijk aan aan jouw smaak. Je kunt kiezen uit verschillende muziekstijlen en mocht een nummer niet bevallen dan kun je het gewoon skippen. Bij elk liedje staat een duimpje omhoog en een duimpje omlaag. Druk je op het duimpje omlaag dan wordt het nummer per direct vervangen door een ander nummer. Nooit meer dat ene slechte nummer van die vreselijke zangeres dus. Druk je op een duimpje omhoog, dan past het radiostation zich aan aan jouw smaak.

Ook de jingles kan je beoordelen. De single wordt per direct gestopt als je op het duimpje omlaag drukt. Je moet wel snel zijn, want heel lang duren de jingles niet..

Lees ook:MyRadio komt met een Koningslied station
Lees ook:Alleen maar Sinterklaasliedjes op Pepernoot Radio
Lees ook:My Radio en Joop van Ende lanceren musicalradiostation
Lees ook:MyRadio komt met een Songfestival station
Lees ook:Carnaval 2013 vieren met MyRadio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>