Vroeg je bed uit voor een gratis ontbijt van Radio 5

Op maandag 29 april organiseert Radio 5 een Oranjeontbijt en daar mag je, he-le-maal gratis, bij zijn. Dat betekent: lekker ontbijten op kosten van de publieke omroep en ondertussen praten over de nieuwe koning. Gewoon, omdat het kan.

Henk Mouwe en Myrna Goossen, presentatoren van Radio 5, kijken op 29 april terug op Beatrix en zwaaien de Koning uit. Niet letterlijk natuurlijk, want het blijft radio. Dit doen zij samen met de luisteraars en deskundigen tijdens de uitzending Wekker-Wakker! De uitzending begint om 07.00 en eindigt om 10.00, dus je moet wel vroeg je bed uit.

Lees ook:Oranjedagen op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Tom van ‘t Hek vanmiddag voor het laatst op Radio 1
Lees ook:Afscheidsspeech Beatrix op Radio 1
Lees ook:Irene Moors maakt radioshow aan de keukentafel bij René Froger
Lees ook:Joop van Zijl terug op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>