Radio M gaat terug naar de jaren zestig

Vrijdag 5 april staat de regionale zender Radio M in het teken van de Sixties. Een dag lang hoor je de beste muziek van de jaren 60 en herinneringen van luisteraars aan die tijd. Natuurlijk kan je ook je favoriete jaren zestig plaat aanvragen.

Presentatrice Conny Kraaijeveld ontvangt journalist Ad van Liempt. Samen bespreken ze de belangrijkste nieuwsgebeurtenissen uit die tijd. DJ Will Luikinga draait muziek van Vinyl en de band Stage Fright uit Montfoort speelt live nummers uit de jaren zestig in de studio. Ook presentator Edwin Meerman doet mee met de Dag van de Sixties. Om 20.00 sluit hij af met een extra uitzending van Het Gouden Weekend. Hij draait de vergeten hits uit de jaren zestig. De nummers die je niet dagelijks meer op de radio hoort.

De dag van de Sixties is op vrijdag 5 april te horen op Radio M Utrecht. Hier kun je jouw favoriete plaat uit de jaren 60 door geven.

Lees ook:‘Made In The Sixties’ een week lang op Radio 2
Lees ook:Stemmen voor de Sixties Top 100
Lees ook:Radio 2 terug naar de jaren zestig
Lees ook:Radio 2 zet rebelse roze Sixties-bril op
Lees ook:Made In The Sixties ook uitgebreid online te volgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>