Rob Stenders: ‘Ik ben saai zonder sidekick’

Rob Stenders noemt zichzelf ‘dodelijk saai’ als hij in zijn eentje presenteert. Dit zegt hij in het programma Rudolph’s bakery. ‘Je moet ook je beperkingen hebben’, zegt de 3FM-dj terwijl hij het pizzadeeg voor zijn Deep dish pizza kneedt.

Stenders heeft graag sidekick naast zich om hem te waarschuwen als het saai wordt. ‘Ik heb een paar mensen naast me, een soort veiligheidspaal, en die roepen: Boring!’ Volgens de dj is het geen goed idee om hem in zijn eentje te laten presenteren. ‘Ik ga dan muziek analyseren en dan ga ik vertellen waarom het origineel was en hoelang nog’, aldus Stenders.

Ondanks dat Stenders zichzelf dodelijk saai vindt, blijft muziek zijn passie. ‘Ik heb altijd al iets met liedjes en radio willen doen en dat is niet overgegaan. Dus dat is wel prettig.’

Het hele gesprek kan je hier terug zien.

Lees ook:Rob Stenders is bang dat 3FM hem met pensioen stuurt
Lees ook:Rob Stenders krijgt 3FM-show voor verjaardag
Lees ook:Stenders overweegt terugkeer naar VARA
Lees ook:Rob Stenders maakt pizza bij Rudolph’s Bakery
Lees ook:Stenders gaat solo presenteren op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>