Rob Stenders maakt pizza bij Rudolph’s Bakery

Als je ergens goed in bent, en dat is Rob Stenders zeker in radio maken, dan moet de schoenmaker bij zijn leest blijven. Toch verruilde Stenders vorig jaar voor één keer zijn radiostudio voor de keuken.  Rob Stenders heeft samen met Rudolph van Veen voor de zender 24Kitchen een pizza gemaakt. Ondanks dat Stenders niet van koken houdt, ging hij toch de uitdaging aan. ‘Dingen waar ik helemaal geen verstand van hebt daar kom ik nooit, behalve bij jou’, zegt de dj tegen Rudolph.

Samen met Rudolph maakt Stenders een echte Deep dish pizza. Een grote stap voor Stenders, want Rudolph is zijn grootste nachtmerrie. ‘Je bent mijn grote nachtmerrie. Niet als mens, maar jij zit toevallig in een beroepsgroep waar ik niet in zit. Ik kook nooit’, aldus Stenders.

Vorig jaar zat Stenders in zijn ja-jaar, en het verraadt het al, waar hij op alles ja zegt. En toen had hij ineens Rudolph van Veen in zijn uitzending. Van Veen vroeg toen aan Stenders of hij mee wou doen aan zijn programma ‘Rudolphs Bakery’, maar wanneer je in je ja-jaar zit kan je hier natuurlijk geen ‘nee’ op antwoorden.  Een paar maanden later was van Veen opnieuw in de uitzending, maar toen met een reactie op de kookkunsten van Stenders.

Wil je zien hoe Stenders het pizza maken verging of zelf een echte ‘Rob Stenders Deep dish’ pizza maken? Ga dan naar deze site.

Lees ook:Rob Stenders: ‘Ik ben saai zonder sidekick’
Lees ook:Rob Stenders 25 jaar in het vak: een marathonuitzending van 25 uur
Lees ook:Rob Stenders krijgt 3FM-show voor verjaardag
Lees ook:Jan van Veen komt ook gedichten voorlezen bij Evers
Lees ook:Schrikkelfeest 2008 bij Coen & Sander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>