Vreemde combinaties bij 538 voor War Child

Over ruim een week is het zover: 538 voor War Child. Van 22 maart tot en met 29 maart trekken de 538 DJ’s met de 538studiotruck langs acht verschillende steden om geld op te halen voor oorlogskinderen die er alleen voor staan. Uniek is hierin het onderdeel ‘Remix voor War Child’.

In het onderdeel ‘Remix voor War Child’ zullen artiesten waarvan je het niet van verwacht met elkaar optreden. De volgende rare combinaties kun je verwachten: Leona & Metropole Orkest, Niels Geusebroek & Total Praise Gospel Choir, De Kraaien & Kleintje Pils, Alain Clark & Cor Bakker, Sandra van Nieuwland & Kensington, Ben Saunders & JAH6 en The Opposites & Metropole orkest.

Elke dag om 18.15 is er een unieke combinatie live te zien op de pleinen waar 538 langs komt met de truck.

Lees ook:Het Q-hotel opent haar deuren
Lees ook:Nieuw jinglepakket voor Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Exclusief optreden Anita Meyer op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Programmering 538 voor War Child bekend gemaakt
Lees ook:Als VIP de orkestbak in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>