Armin van Buuren treedt op tijdens inhuldiging

538-dj Armin van Buuren is aanwezig bij de feestelijkheden rondom de inhuldiging van Koning Willem-Alexander. Van Buuren draait samen met het Concertgebouworkest, bevestigt een woordvoerder van het orkest. Hoe het er allemaal uit gaat zien, is nog niet bekend.

Van Buuren treedt waarschijnlijk op tijdens de koningsvaart van Willem-Alexander en Máxima. ‘Het verzoek schijnt van het koninklijk paar zelf te zijn. Het is nog niet honderd procent zeker dat ik samen met het orkest nummers speel tijdens de koningsvaart’, aldus Van Buuren in RTL Boulevard.

Het wordt een drukke dag voor de dj, want hij heeft die dag ook al een ander optreden. ‘Voor de goed orde: ik sta dus ook gewoon in Leiden dit jaar op 30 april’, twitterde Van Buuren.

Het Concertgebouworkest is momenteel in Zuid-Afrika op tournee en heeft de dj nog niet gesproken. Volgende week verwachten ze meer informatie te hebben over het optreden.

Bron: Radio.nl

Lees ook:538 organiseert Koningsconcert op Java-Eiland
Lees ook:Martijn Zuurveen maakt radiomarathon rondom Koningsvaart
Lees ook:Jubileum Koninklijk Concertgebouworkest live op Radio 4
Lees ook:Koe Bertha 38 wint kaarten voor de 3FM-Awards
Lees ook:Tribute Armin van Buuren trekt online 76.000 kijkers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>