Vrouwelijke dj’s nemen Q-music over

De mannelijke dj’s van Q-music kunnen morgen lekker van de zon genieten. Eva Koreman, Kristel van Eijk en Patricia van Liemt nemen de de hele dag de zender over, vrijdag is het namelijk Internationale Vrouwendag.

Vanaf 06.00 uur ’s ochtends tot middernacht nemen de vrouwen van Q de radio over. In bepaalde gebieden is het nog steeds slecht gesteld met de vrouwenrechten en Eva, Kristel en Patricia proberen dat op deze manier onder de aandacht te brengen. Girlpower op de radio dus.

Het Foute Uur (09.00 tot 10.00) staat helemaal in het teken van vrouwen. Daarna hoor je de ‘What Women Want Top 100’. Alleen maar muziek waar vrouwen op zitten te wachten. Ook komen Laura Jansen, Sandra van Nieuwland en Sharon Doorson optreden in de Q-studio. Naast al deze vrouwen zal er ook een man te horen zijn op de radio, cabaretier Jörgen Raymann. Hij brengt vrijdag een ode aan de vrouw.

Verzoekjes voor de ‘What Women Want Top 100′ kun doorgeven op de website van Q-music.

Lees ook:Q-music besteedt veel aandacht aan internationale vrouwendag
Lees ook:Kristel van Eijk van start op Q-music
Lees ook:Kristel van Eijk: ‘Ik miste radio maken op de dag’
Lees ook:Kristel van Eijk van 3FM naar Q-music
Lees ook:3FM kiest vandaag 1000ste Megahit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwelijke dj’s nemen Q-music over

  1. dac

    Weet je wie ze van de weg moeten halen eigenlijk en die een gevaar op de weg is eigenlijk,I.v.m Medicatie en gezondheid reden ,die gene waar ik gister geslapen heb,en waar ik om 06.00 uur s’morgens al wakker was.Vraag maar aan beide buren en de gehelle stad Den Helder Weet eral sindts gister middag middag rond ongeveer 16.45 uur van,Die ze kinderen zullen zich voor hun vader schamen op 70 jarigen leeftijd ,vraag maar aan dat blondje vrouwtje hoor ik hem nog zeggen,
    zei was in de leeftijd van plus minus z,n jaar of 20 a 25 jaar denk ik..
    Bij de schoten en huisduinen weet in ieder geval ieder mens er bijna van die op dat moment aan het shoppen was,bij die nieuwe winkelcentrum waar o.a Juud en Ed wonen.Ieder geval voor bij het winkelcentrum En waar klaas vroeger gelegen heb in zijn laatste levens face van zijn leven,vlak bij de valgga

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>