Verslaggeefster Marjon van Royen opnieuw dronken op de radio

Tweemaal dezelfde steen in een korte tijd. De Latijns-Amerika correspondente Marjon van Royen hing vandaag aan de telefoon op RTV Rijnmond een nogal onsamenhangend betoog op over de dood van de Venezolaanse president Hugo Chàvez. En dit was niet de eerste keer dat dit gebeurde..

Drie weken geleden vertelde Van Royen ook al een onsamenhangend verhaal op Radio 1 over carnavalvierend Rio de Janeiro. Men oordeelde al snel dat Van Royen dronken zou zijn, maar zij zelf ontkent dit. “Ik was ziek, en sliep nog half toen om kwart voor zeven werd gebeld”, aldus de journaliste vanuit Brazilië tegenover RTL Boulevard. Marjon bood later via Twitter haar excuses aan.

Ook vandaag had de correspondente moeite om uit haar woorden te komen. Vanmiddag gaf Van Royen bij de Coen en Sander Show op 3FM toe dat ze gedronken had toen ze gebeld werd door RTV Rijnmond. “Ik sliep net een paar uur en had daarvoor biertjes gedronken.” De journaliste zegt dat ze zonder waarschuwing vooraf door de zender werd wakker gebeld en direct op de radio was. Ze zegt nooit meer ’s nachts op de radio te gaan. “Ik heb mijn lesje geleerd”, aldus Van Royen in de Coen en Sander Show.

Omroep PowNed vindt het allemaal wel grappig en heeft zelfs een ‘soundboard’ gemaakt van de fragmenten. Check dat soundboard op de website van PowNed.

Foto: Marjon van Royen bij Pauw en Witteman

Lees ook:Marjon van Royen door carnaval dronken op Radio 1? (audio)
Lees ook:Overzicht maart 2013: Meest gelezen berichten
Lees ook:Feestje van Coen en Sander: Das Coen und Sander Fest
Lees ook:Coen en Sander op zoek naar Schaamnaam 2009
Lees ook:Drie jaar Coen en Sander Show op 3FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>