‘Frans Bauer geboycot door Nederlandse radiozenders’

“De Nederlandse radiozenders besteden helemaal geen aandacht aan Frans Bauer”, aldus showbizzdeskundige Jan Uriot in de wekelijkse Privéflits van de Telegraaf. Volgens Uriot is Hilversum Frans Bauer helemaal vergeten.

Op 100% NL wordt de Nederlandse zanger nauwelijks gedraaid. “De titel doet vermoeden dat ze 100% Nederlandse muziek zouden draaien, maar dat is niet zo. Het is veelal Engelstalige muziek wat daar op die zender voorbij komt”, aldus Uriot. Frans Bauer viel het ook op dat zijn liedjes nauwelijks zijn te horen op 100% NL en belde met de radiozender. Daarop antwoorde 100% NL dat ze Bauer wel draaien, maar alleen op campingfeestjes.

Volgens Uriot is het heel bijzonder dat de zanger geen airplay krijgt. “Elke Nederlandse ster die zingt heeft die airplay nodig, maar Frans krijgt dit doodeenvoudig niet. Geen enkele Nederlandse radiostation draait zijn platen”, vertelt Uriot in Privéflits. “In Hilversum vergeten ze hem helemaal.”

Bauer heeft gelukkig geen last van de ontbrekende airplay. Zijn 1000ste concert in Carré was binnen enkele tientallen minuten uitverkocht.

Het hele verhaal over de geboycotte Franse Bauer lees je in de Privé.

Lees ook:‘Heb Je Even Voor Mij’ populairste Frans Bauer plaat
Lees ook:Stemmen op de ultieme Frans Bauer Top 25
Lees ook:Toering: Nederlandstalig station op de kabel is optie
Lees ook:Huwelijk Frans Bauer te volgen via Omroep Brabant
Lees ook:Radiostations missen goede actuele kerstnummers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>