Clairy Polak stopt per direct bij ‘Met Het Oog Op Morgen’

Clairy Polak stopt per direct met de presentatie van het radioprogramma Met Het Oog Op Morgen. Ze heeft de NOS laten weten dat ze haar werk bij het programma ‘De Klassieken’ op Radio 4 niet meer kan combineren met de voorbereiding en presentatie van ‘het oog’.

De Klassieken is een dagelijks ochtendprogramma. “Dat is te zwaar om voldoende tijd en energie te besteden aan de voorbereiding en presentatie van het Oog”, vertelt Polak aan NOS.

Oog-redactiechef Marion van de Wouw zegt het jammer te vinden dat Polak vertrekt. “Ze is een waanzinnige vakvrouw, in alle opzichten”, aldus Van de Wouw in een bericht van nos.nl. Volgens Van de Wouw is het nog niet bekend wie er in Clairy’s voetsporen zal treden. “Daar gaan we rustig naar op zoek. Zeker is dat het – net als Clairy – een journalistiek zwaargewicht moet zijn.”

In september 2010 werd Clairy Polak vaste presentator van het programma,

Lees ook:Rob Trip en Herman van der Zandt presenteren Met Het Oog Op Morgen
Lees ook:Clairy Polak vaste presentator Met Het Oog Op Morgen
Lees ook:Presentator Henk van Hoorn geridderd
Lees ook:Headlines week 10: Vrouwen, Awards en vertrekkende presentatoren
Lees ook:Overzicht maart 2013: Meest gelezen berichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>