Veiling 538 voor War Child geopend

Op de foto gezet worden door Marco Borsato, shinen als panellid bij Dit Was Het Nieuws of jouw naam op een Arriva treinstel? Trek je portemonnee maar open, want de ‘538 voor War Child veiling’ is geopend.

Van 22 tot en met 29 maart rijdt de 538 studiotruck door het hele land. De opbrengst gaat dit jaar naar oorlogskinderen die er helemaal alleen voor staan. War Child komt op voor deze kinderen en zorgt ervoor dat ze op een veilige plek gewoon weer kind kunnen zijn.

Om zoveel mogelijk geld op te halen, kan je vanaf vandaag al bieden op bijvoorbeeld het nieuwe uit-shirt met daarop alle handtekeningen van de spelers van Oranje. Hebberig geworden? Bieden kan op deze website. De komende weken zullen er nog veel meer veilingen toegevoegd worden op de website.

Twee weken geleden werd al de programmering bekend gemaakt voor de actieweek. (klik)

Lees ook:538 voor War Child helpt 104.397 kinderen
Lees ook:Dj’s 538 met LINGO-tas naar huis
Lees ook:Radio 538 is begonnen met ’538 voor War Child’
Lees ook:BLØF en Borsato veilen voor goed doel via Sky
Lees ook:538 voor War Child zoekt talent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>